Info om vores produkter - Hoffmann Company Wear

Info om vores produkter

Virksomheden Greiff er en af vores vigtigste partnere inden for arbejdstøj, fordi de har stor fokus på de enkelte brancher hvor tøjet har en betydning. Derudover går de meget op i at sikrer, at kunden får det rigtige tøj efter kundens behov, og samtidig får skabt produkter i høj kvalitet.

Den nye kollektion hedder ”Mordern with 37,5”og defineres af 37,5 teknologien. Den nye stoftype fungerer perfekt med din hud, da det holder mikroklimaet mellem krop og væv ved den ideelle kropstemperatur og absorberer fugt optimalt. Dette garanterer et bedre og langvarigt velvære, der øger ydeevnen. Ud over den nye teknologi og den høje kvalitet, går de også meget op i at det passer som det skal. Der er flere farver at vælge imellem, samt forskellige modeller, så du som kunde kan finde den rigtige model, som dækker dine behov.

Kollektionen består af Premium, Moderne, Casual og Basic kollektion, som sikrer det korrekte tøj, samt kombinationen mellem mode og funktion.

 

Corporate Wear

Premium-kollektionen

Premium-kollektionen er lavet primært til alt indenfor handel og kontor arbejde. Kollektionen er lavet efter et stilfuldt design i høj kvalitet samt et tidløst snit.

De moderigtige linjer er lige så imponerende som det perfekte håndværk og bi-stretch-kvaliteten, som gør at stoffet kan strække sig og dermed gøre det tilpas have på. Premium kollektionen er derudover også lavet i en god kvalitet, som gør at den holder rigtig godt i længden, og dermed ikke skal skiftes ud ofte.

Greiff har mange muligheder for at få de helt rigtige stoffer rundt i hele Europa. Dette har også gjort at de har kunne skabe et stort udvalg, med tre forskellige pasforme, flere forskellige modeller, samt flere forskellige farver.

 

Morderne 37,5

Morderne 37,5 er lavet i en kombination af det klassiske look hvor den nye stofkvalitet som er lavet med den nye 37,5 teknologi indgår. En kollektion hvor funktionalitet, design og teknologien går op i en højere enhed.

Den nye stoftype fungerer perfekt sammen med din hud, da den holder mikroklimaet mellem krop og væv ved den ideelle kropstemperatur og absorberer fugt optimalt. Dette garanterer et bedre og langvarigt velvære, der øger ydeevnen, og dermed sørger for at du som bruger, kan bruge det gennem en lang arbejdsdag uden at tænke på skjolder og pletter på dit tøj. 

Vi tilbyder et væld af mulige kombinationer, blandt andet to pasninger, flere forskellige farver og op til 15 forskellige modeller.

 

Casual

Vores Casual kollektion er den perfekte kombination af casualness og forretning. Kollektionen er nemlig lavet med en balancegang mellem en lidt mere afslappet mode og den klassiske forretningsmode, med blazer, skjorte og bukser. 

Kollektionen indeholder nogle mere sporty jakker og blazere i en blød kvalitet, som kombineres med de velkendte chinos til kvinder og bukser med 5 lommer til mænd.

Kvaliteten er lavet med god elasticitet som er lavet i gabardin af bomuld. Dette gør den komfortabel at have på og som vil få en til at føle sig godt tilpas, og dermed nemt kan vaskes.

 

Bistro Wear

I gastronomiens verden samt hotelbranchen og servicebranchen, skal alt være til perfektion, også tøjet. Her gælder det ikke kun om at det skal være stilfuldt og moderigtigt, men det skal også opfylde de høje krav, med hensyn til kvalitet og komfort, i form af pletter og skjolder, men også de lange arbejdsdage.

Derfor har Greiff lavet deres nye kollektion Gastro Moda, som er tilpasset præcist dette, og kan bruges i brancher inden for hotel, service, køkkener, restauranter m.m.

De to kollektioner som overordnet dækker Gastro, er Cusine kollektioner og Service kollektionen.  

 

Cuisine

Cusine kollektionerne er de kollektioner som har alle de egenskaber, der er vigtige i et køkken.

Det rigtige tøj i et køkken, er tøj som er enkelt men brugbart. Der er lavet 3 kollektioner inden for Cuisine, for at opfylde flest mulige behov. Alle kollektionerne er lavet i de fineste bomuldskvaliteter, som bruges bl.a. i Cusine Exquisit kollektionen. Derudover er der Cusine Premium, som tilbyder innovative og moderne snit. Og alle, der ser ikke kun på kvalitet, men også på pris, finder det rigtige i Cusine basic.

 

Service

Servide kollektionen garanterer et stilfuldt og professionelt udseende, som i sidste ende gør at tingene går op i en højere enhed. Gastro moda, imponere med kvalitet og den gode plejeegenskab, som gør det nemt for brugeren. Derudover er udvalget af modeller stort, og dermed mulighed for at dække ethvert behov.

Uanset hvor turbulent det bliver bag kulisserne, gør vores Service-samling hele forskellen. Både i kvalitet og udførelse.