Handelsbetingelser – Hoffmann Company Wear

Handelsbetingelser

Udvalgte punkter i betingelserne når du handler hos os:

Vi yder 14 dages fuld fortrydelsesret
Ingen parallelimport - Vi handler kun med de officielle leverandører
Fragt og gebyrer vil fremgå inden betalingen er gennemført.
Kontakt os på mail kundecenter@mammuthoffmann.dk
--------------------------------------------------------------------------------

Ekspedition
Alle varer sendes fra:
Mammut Hoffmann A/S
Park Allé 293A
2605 Brøndby
SE/CVR: 89 92 62 11
Bank: 4180 3102035372
Leveringstiden er 5-7 arbejdsdage.
Skulle leveringen blive forsinket, fremsendes besked via e-mail hurtigst muligt.
Bestilles der både et normalt produkt sammen med et forsinket produkt, bliver hele ordren sendt på én gang.

Alle priser er anført i DKK ex. moms.
Alle priserne er dagspriser og de opdateres løbende.

Vi sender også varer til Grønland, Færøerne, Sverige og andre lande i Europa. Der gøres opmærksom på, at der her er længere leveringstid, bestemt af hvorvidt man ønsker fly- eller skibsfragt. Al salg til Grønland og Færøerne er fritaget for dansk moms.

Returnering af varer:
Vedlæg udfyldt Returneringsblanket - se endvidere senere afsnit.

Kontrakter indgås på dansk.

Du kan altid få gensendt en ordrebekræftelse ved at sende en mail til kundecenter@mammuthoffmann.dk

Betaling
På HoffmannCompanyWear.dk kan du gebyrfrit betale med Dankort.
Beløbet trækkes først på kortet når ordren sendes fra Mammut Hoffmann A/S

For øvrigt gælder
- 14 dages fuld returret og bytteret fra den dag varerne modtages. Er der tale om varer med tryk (klubtøj) eller specialfremstillede varer, bortfalder returretten, såfremt kunden inden produktionsstart aktivt har accepteret dette.
- Varerne byttes ved at sende dem retur til Mammut Hoffmann A/S. Varen skal leveres tilbage i væsentligt samme stand og mængde som ved modtagelse. Den enkelte vare skal tilbageleveres i sin originale emballage. Den originale emballage er en væsentlig del af varens værdi og er dermed afgørende for, om vi kan sælge varen som ny til en anden kunde. Du skal derfor sende produktet retur i sin originale emballage for at kunne gøre brug af fortrydelsesretten. Du må selvfølgelig gerne pakke produktet ud og undersøge det, men pas på den originale emballage når du åbner pakken. Såfremt varen ligger i hård plast der er svejset sammen eller i neutrale plastikposer, kuverter eller lign.,er det ikke nødvendigt at den originale emballage sendes med retur
- Returporto betales altid af kunden. Sendes varen uden returporto, forbeholder Mammut Hoffmann A/S sig ret til at nægte modtagelse.
   Det er kundens eget valg hvilken forsendelsesmetode der vælges til returnering af varer, men vi anbefaler at man benytter forsendelse med forsikring og track'n trace.
- Ved returnering af en vare skal kvittering eller kopi af denne vedlægges/medbringes. Denne kvittering er modtaget på den opgivne mailadresse.
- Personer der handler på HoffmannCompanyWear.dk skal være myndige.
- Købet kan fortrydes ved returnering på ovenstående adresse.
- Derudover er forbrugeraftaleloven gældende.

Reklamation
- Vi yder 1 års reklamationsret efter varen er modtaget, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.
- Reklamationer fremsendes til ovenstående adresse.
- Kan sagen ikke løses i vores butik (på Søndre Ringvej 49A i Brøndby), pr. mail (kundecenter@mammuthoffmann.dk), kan du bruge EU-kommissionens online-klageportal på Online Dispute Resolution.

Persondatapolitik
For at du kan indgå en aftale med os via HoffmannCompanyWear.dk skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
Navn, Adresse, Telefonnummer, email-adresse.

Personoplysningerne registreres hos Mammut Hoffmann A/S og opbevares i 5 år, hvorefter de slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via HoffmannCompanyWear.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Alle ansatte i virksomheden har adgang til oplysningerne. Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Mammut Hoffmann A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via e-mail: kundecenter@mammuthoffmann.dk

Den dataansvarlige er Mammut Hoffmann A/S.

Der tages forbehold for tastefejl vedr. varer og deres priser på sitet.